С удоволствие мога да ви представя стажантката ми Кристина Вавура,  с която работим вече от месец. Тя ми помага с писането на статиите, които виждате в сайта ми, както и с изготвянето на хранителни режими на пациентите, с които работя. 

 

 

А ето и малко повече информация за нея:

Чрез кариерното си развитие и работа, тя се стреми да помогне на колкото се може повече хора да разберат основните принципи на здравето и цялостното благополучие- храна, физическа активност и любов към себе си и околните. Тя вярва, че оптималното здраве е различно за всеки един от нас,  тъй като ние всички сме уникалнии сами по себе си. Няма „диета“, която да пасва на всеки, затова пациентите се разглеждат индивидуално.

Кристина има и свой сайт-Delisy (www.kris.white.bg) , който използва именно за тези цели- да покаже на хората какво се крие зад „здравословния начин на живот“; публикува и рецепти, които да мотивират хората да готвят и да разчитат повече на домашно приготвената храна, както и да видят красотата в едно ястие.

Храната трябва да е удоволствие, а не бреме.

Ето и две от най-скорошните й рецепти (Кликнете на снимките, за да ви отведат към страницата й): 

Друга социална платформа, която тя използва за своите рецепти е Инстаграм, където може да я намерите като @_vavura

Образование 

В момента учи за магистър по Клинична диетология в Шотландия, а преди това е завършила „Дорис Тенеди“ с английски и немски.

Последните две години обогатява знанията си като взима курсове от Британската и Американската Асоцияция на Диетолозите. 

Преди стажа си при мен, Кристина е била и стажант в генетичната лаборатория „Геника“, както и в дентална клиника при д-р Севдалина Енева-Паунова, където главно се е занимавала с дискутиране относно връзката между денталната хигиена и здравето.

Как да се свържете?

www.instagram.com/_vavura 
www.kris.white.bg
vavura.k@gmail.com