Началото на септември 2015 година бе моментът да за представяне на четвъртото издание на GoBIO трансформация – проектът, който посочва правилния път към здравословния и хармоничен начин на живот. В три последователни календарни месеца ви правим свидетели на цялостната промяна на нашите участници – стъпка по стъпка.

Като доброволци в проекта се включват хора, мотивирани да постигнат бързи и видими положителни резултати не само с външния си вид, но и с цялостното си здравословно състояние. В основата на специалната програма е заложена идеята за пълната промяна, която може да ни предложи здравословният начин на живот. И точно това доказваме с всяко следващо издание на GoBIO трансформация.

Нашите участници спазват хранителен и двигателен режим, изготвен и променян специално за тях от нашите специалисти нутриционисти и треньори.

Подсигурявано от нашия екип, менюто е богато на чиста и полезна храна. Не пропускаме и специални свежи детоксикиращи сокове, както и необходимите им хранителни добавки. Спортната програма и процедури също са уредени, така че цялостното участие на доброволците в GoBIO трансформация е напълно безплатно.

Видими резултати има всеки изминал ден, а вие имате възможността да я проследите чрез конкретни и реални параметри на физическото състояние на участника в програмата. Лекарски екип следи здравословното им състояние през целия период за евентуална необходимост от промяна на хранителния или спортния режим.

Константина Живова – 
Ина е била организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява официално като момиче на предаването „Сблъсък”.
Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. 
Известна е и с дублажа на множество филми и сериали.
Росица Савчева е на 27 години и работи като ИТ мениджър. Сред множеството кандидатури, които екипът ни получи по време на организирания онлайн кастинг, Росица ни впечатли с волята си да промени навиците си.

Няма лесна промяна

Една сериозна промяна никога не е лесна, а всяко начало на подобна промяна е изключително трудно. Изкушенията са много и навсякъде. Но с воля и сериозно отношение наистина могат да се постигнат чудеса. Първите видими резултати на нашите доброволци станаха факт изключително бързо.

Милица, Константина и Росица положиха наистина сериозни грижи за здравето, тонуса и добрия си външен вид. Нашите звезди не пропуснаха тренировка, не се подадоха нито веднъж на кулинарни изкушения извън хранителния си режим. Това, плюс цялостното им отношение, вече e една много сериозна заявка, че ще бъдат изключително успешни участници в нашия вълнуващ, различен и здравословен социален проект.

Тяхната GoBIO трансформация продължава, а вие очаквайте следващото ни издание, както и редовните любопитни новини на адрес: GoBioTransformation и на фейсбук страницата ни.