Скъпи приятели,

Както ви обещах, днес ще ви разкажа за резултатите от Body Mission експеримента с нашата дама – прекрасната Ани Михайлова.

Нямаме „Уау“- ефекта на Ивайло, но Коледно-Новогодишните угощения със сигурност не са довели до качване на килограми при нашето момиче.

А това, никак не е за подценяване! Нито грам нагоре!

Ани споделя, че се чувства значимо по-лека, енергична и тонизирана.

Цитирам: „Храните имат богат и разнообразен вкус, лесни за приготвяне, засищат за около 2часа…..“Ани е фен на барчетата FiguActive и си хапва по няколко дневно. С радост си ги хапва на снимачната площадка и и осигуряват сила и енергия до следващото основно хранене.

От ноември месец досега, известната актриса е с цели 5 килограма надолу, при това само от мазнини и това се дължи, както на богатата на протеини програма Body Mission, така и на нейните ежедневни усилия на велоергометъра си.

Индекса на телесната и маса вече е съвсем нормален 24 – и двете сме единодушни, че не бива да отслабва повече, защото ще изгуби чара си.

Няма да крия, че имаше моменти на чисто женски емоционален глад за сладко, в които си говорехме по телефона и взаимно си давахме кураж.

Браво Ани! 
Успя да задържиш резултата си. Аз съм повече от доволна, надявам се да продължиш да затвърждаваш резултата и да си пример за всички нас.